Henkilökunta

Tallia pyörittää pääsääntöisesti Mäntysalmen perheen naisväki, mutta talviaikaan on palkattu myös ulkopuolisia työntekijöitä.

äite

Tuula ja Clintwood

Perheen äiti Tuula on harrastanut myös itse ratsastusta, mutta nykyään keskittyy lähinnä tallitöihin ja kisahoitajan rooliin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kati

Kati ja Orsia

Kati on jo pidempiaikainen lajin harrastaja, mutta kipinää kilparadoille hänellä ei ole ollut. Kati toimiikin kotiratsastajana sekä tallityöntekijänä ja huolehtii, että tallissa asuu myös riittävästi suomenhevosia. Marin ollessa Saksassa Kati pitää ratsastustunteja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_06762

Mari ja Aku

Mari on innokas kilparatsastaja, joka opiskelujensa ohessa Seinäjoen ammattikorkeakoulussa työskentelee hevosten parissa. Vuoden 2017 hän vieti töissä Saksassa maineikkaalla Marschall GmbH Sportpferde & Management -tallilla ja on nyt palannut Suomeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adele IMG_16232

Adele on kolmevuotias Marin jackrusellinterrieri. Se on vilkas vahtikoira, joka ei epäile komentaa muita. Se osaa myös pitää kovaa meteliä, eikä aina oikein pysy aisoissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9892Rihanna

Rihanna on Marin 6-vuotias jackrusellinterrieri. Se on kiltti ja varovainen russeli, joka pysyttelee mieluummin sivussa pahanteosta ja hulinasta.

 

 

 

 

 

Lenny Kravitz lenni

Lenni on Katin 3-vuotias jackrussellinterrieri. Se päivystää tiluksilla ja kiertää kaukaisemmatkin rajat. Lenni on erittäin huomaamaton ja hiljainen, paitsi jos sen on oikeasti tarvitsee hälyyttää jotain. Silloin se haukkuu kuin isompikin koira!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7131Ilya Kovalchuk

Ilya on 10-vuotias leikattu kolli. Se on taitava metsästäjä ja erittäin ystävällinen kissa, joka vastaanottaa kyllä kaikki pihassakävijät – jos vain sattuu olemaan paikalla.