Tallin hevoset

Mäntysalmien hevoset:

r. Clintwood “Clintzi” s. 2.5.2007 Saksa

e. Samantha BS IMG_0510

i. Clinton

ei. Lasino

rotu: holsteinilainen puoliverinen

om. Mari Mäntysalmi

Clintzi on ystävällinen kaveri ja Marin kilpahevonen. He ovat kilpailleet Suomessa 130-145cm luokissa. Clintzi rakastaa hoitamista ja herkkuja sekä työntekoa!

 

poppet. Go Top “Poppana” s. 2012 Saksa

e. Why Not

i. Grey Top

ei. Wanderbursch II

rotu: hannover

om. Mari Mäntysalmi

Marin uusi kilparatsu tuli Saksasta Suomeen joulukuussa 2017. Poppana on tallin prinsessa, jossa on sopivasti tulista luonnetta esteradoille. Käsitellessä hän käyttäytyy prinsessan tavoin asiallisesti ja rakastaa rapsutuksia.

 

r. Hemmo-Poika “Hemppa” s. 21.4.1991 Suomihemuli.jpg

e. Ponjuska

i. Hemmo

ei. Hurmuripoika

rotu: suomenpienhevonen

om. Kati Mäntysalmi

Hemppa on Mäntysalmien ensimmäinen hevonen ja ollut “talossa” jo 15 vuotta. Se on ollut loistava opettaja hevoshommiin niin Mäntysalmen perheelle kuin monelle, monelle muullekin hevostelijalle. Hemppa on sellainen luottohevonen, jonka toimintaan voi luottaa missä vain tilanteessa. Hemppa toimii Marin tallilla nykyään tuntiratsuna. Sillä on takanaan hieno kilpaura niin este-, kenttä- kuin kouluradoilta Marin ensimmäisenä kilparatsuna.

 

 

t. Stella Marine “Stella” s. 22.4.2014 Suomi IMG_9854.JPG

e. Smillas Jaunkundze

i. Stenograph

ei. –

rotu: tilastohevonen

om. Tuula Mäntysalmi

Stella on Mäntysalmien ensimmäinen oma varsa Marin junioriaikojen luottoratsusta Smillasta. Emän puolen sukua ei ole tiedossa, mutta emä-Smilla oli aikoinaan niin hyvä estehevonen, että ei siinä suku paljon vaikuta. Stella on päässyt jo aloittamaan kilpauraansa esteillä.

 

r. Marin Tase “Tase” s. 1.6.2014 Suomi 13272005_10154123059562605_1215725937_o

e. Mariliina

i. Tähtitase

ei. Teme

rotu: suomenhevonen

om. Tuula Mäntysalmi

Tase on on Tuulan yksivuotiaana hankkima suomipolle. Ravihommista Mäntysalmilla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta tässä hevosessa ihastuttiin ensin nimeen, ja kun sitä käytiin 1-vuotiaana katsomassa, niin tomeralta varsaltahan se vaikutti. Tase asustaa Ylistarossa ravivalmentaja Juha Nurmisen valmennettavana.

 

 

Muut hevoset:

r. Dr. Strange Love “Otto” s. 12.5.1992 Suomi otto

e. Bucklesham Guinevere

i. Laeryds Benson

ei. Parc Richard

rotu: welsh-poni (sektio D)

om. Jenny Autio

Otto on Marin tallilla viettämässä eläkepäiviä. Otto on alunperin syntynyt Perinnekylän tallilla, sen jälkeen se asui pitkään Mallatin Ratsutilalla, kunnes Jenny muutti Helsinkiin ja Otto myös. Sittemmin Otto on palannut takaisin synnyinseuduilleen Virroille. Otto nauttii leppoisista eläkepäivistä.

 

t. Crite s. 19.1.2004 Viro Crite

e. Prite

i. Carry’s Son

ei. Premium

rotu: torinhevonen

om. Laura Visnapuu

Crite muuttin keväällä 2015 Virosta asumaan Marin tallille. Crite on viisas tamma, joka on kiltti hoitaa ja ratsastaa. Crite varsoi toukokuussa 2017 reippaan Caspar-orivarsan oriista Cartier.

 

peikko.jpgr. Vetopeli “Peikko” s. 18.5.2008 Suomi

e. Veklita

i. Pette

ei. Vekseli

rotu: suomenhevonen

om. Katri Rantala

Peikko on reipas ja kiltti suomenhevosruuna, joka “paluumuutti” tallille kesäkuussa 2018 asuttuaan muutaman vuoden Jyväskylässä.